Vladimir Jakovljevic

Obrenovac

Član od: 17.12.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Stolovi i stolice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Dodjem iz Sapca u Mislodjin po sto i stolice. Pre toga se culi, sve je ok, sve valja. Sto se rasklapa. Dodjem tamo sto nema srednju dasku. Jedna stolica ostecena. Uzas i katastrofa. Da napomenem covek koji je postavio oglas, ne prodaje on, vec komsija. Na neki nacin moze da se vadi da je usluzni oglas i da nije znao. Ali ne mozes da prodajes dok ne znas sve informacije.
Gospodin ili gospodja kontaktira samo preko kp poruka.Nije zvala ni mene ni prodavca dok nije došla.Dat kontakt prodavca koji je moj komšija naglašeno da ja nisam prodavac.Uslužan oglas.Ja dobijem negativnu ocenu.Molim administratore da reaguju i obrišu mi ovu negativnu ocenu.

Kompjuteri | Desktop > Napajanja

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslato polu ispravno napajanje dok u opisu pise lepo ispravno i tog istog dana nakom preuzimanja paketa, tvrdi da sam ga ja pokvario pri cemu je tvrdio lose povezivanje krajnje neozbiljno
Gospodinu poslato potpuno ispravno napajanje koje je probano testirano na više različitih računara i koje je probano 5 min ponovo pre nego je spakovano i poslato i lepo je pisalo u oglasu da se prodaje bez garancije i da se predlaže lično preuzimanje uz ličnu probu.I da se ne prihvata reklamacija povraćaj negativna ocena i da ako ne odgovaraju uslovi da se predmet ne uzima jer sam imao više ovakvih loših iskustava sa ljudima i članovima KP.Napajanje ne može biti poluispravno ili je ispravno ili je neispravno.Krajnje neozbiljno i sa vaše strane jer tvrdite da ga vi niste mogli pokvariti i da vi niste sigurno ništa loše povezali.Moje ocene više govore o meni kakav sam čovek i prodavac.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

- Loše pakovanje bez zaštite, samo kutija u kojoj se tumbaju i sudaraju delovi kompleta. - Laser konzole je loš, neispravan. - Nekorektna komunikacija. Pitao sam za stanje predmeta, rekao da je sve ispravno i da bez problema čita diskove. Pitao sam da li može stanje odmah nakon uplate, rekao "može" i poslao nakon 3 dana. - Odugovlačenje, nekorektnost, a na kraju komunikacije i bezobzirnost.
Gospodinu ponudjeno sve za nadoknadu njegovih troškova što je on izričito odbio.Neće da vrati predmet nazad za koji tvrdi da je neispravan.Prekida svaku vrstu komunikacije preko KP,SMS,Poziv.Sve prepiske imam sačuvane.Molim administratore za pomoć.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.