slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Ben Mari grejac supe topla stanica

300 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
117
5
pre 13 dana
Odgovara na 65% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Za-kre-Shop
Član od 31.01.2017.
Svi oglasi

Roial Catering RCBM-1/4R sup stanica je idealna za održavanje toplih supa i sosova. Bain Marie je posebno pogodan za profesionalnu upotrebu u restoranima, snack barovima, bistroima ili narodnim kuhinjama, ali se može koristiti i za privatne proslave ili slične prilike. U blagom vodenom kupatilu možete zagrejati supe i sosove, ali i čokoladu ili sir na željenu temperaturu. Precizno održavanje toplote u restoranima, snek barovima ili narodnim kuhinjama Stanica za supu od izdržljivog nerđajućeg čelika ima okrugli lonac sa poklopcem. Lonac u vodenom kupatilu ima unutrašnji prečnik od 170 mm i maksimalni kapacitet od 2,75 l. U njemu se razne tečnosti mogu održavati stalno toplim na bilo kojoj željenoj temperaturi. Okrugli rezervoar u kome se nalazi lonac za umetanje napunjen je sa 600 ml vode, što se može očitati iz odgovarajuće oznake u rezervoaru. Temperatura vodenog kupatila se može kontinuirano podešavati između 30 - 110 ° C pomoću kontrolnog dugmeta na stanici za supu. Zbog visokog temperaturnog opsega, uređaj je pogodan i za fondue ili za topljenje čokolade. Bain Marie radi pouzdano sa snagom od 150 V. Bain Marie je napravljen od nerđajućeg čelika za hranu. Visokokvalitetni materijal je takođe izdržljiv, izdržljiv i posebno lak za čišćenje. Zahvaljujući praktičnom svetlu direktno na regulatoru temperature, u bilo kom trenutku možete da pročitate status rezervoara. Pored toga, kompaktni uređaj sa svojim jednostavnim dizajnom štedi prostor i može se lako integrisati u svaku kuhinju.

Detalji o proizvodu: 2.75L 30 - 110 ° C nerđajući čelik, plastika 150V uključujući poklopac Kratke informacije: Tačno - precizno podešavanje temperature zahvaljujući rotacionoj kontroli izdržljiv - uređaj od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika prostran - kapacitet 2,75 l fleksibilan – veliki temperaturni opseg od 30 - 110 ° C Lako se održava - brzo i lako se čisti

  •  
ID Oglasa: #142657145
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.