slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Jelovnici - Izrada jelovnika

2.500 din

Beograd | Voždovac
Novo
152
7
pre 10 dana
Dusan
Član od 31.03.2012.
Svi oglasi

Izrada jelovnika, cenovnika i vinskih karti radimo prema najnovijim standardima i dostupnoj tehnologiji izrade i štampe. Najsavremenije mašine i kvalifikovan kadar, omogućavaju nam da izradu jelovnika, cenovnika i vinskih karti uradimo brzo, kvalitetno i po najpovoljnijim cenama.

 

U izradi jelovnika, cenovnika i vinskih karti koristimo sve moderne i dostupne materijale najvišeg kvaliteta, kako bismo osigurali ispunjenje vaših zahteva i obezbedili dugotrajno i efikasno korišćenje naših proizvoda. .

 

Izradu jelovnika za sve ugostiteljske objekte radimo veoma brzo, na kvalitetnoj opremi za štampu i u broju komada koji želite. Štampa jelovnika se može raditi na više načina, a sve specifične zahteve u vezi izrade jelovnika možemo ispuniti. Bilo da se radi o jelovnicima sa kožnim koricama, koricama od eko kože ili drveta, da li želite utiskivanje logoa ili naziva firme ili zlatotisk, samo nas kontaktirajte i smatrajte posao završenim. . .

ID Oglasa: #159339932
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.