slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Izrada natalnih karti i Astro-numeroloska analiza

5.000 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
81
2
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Fashion Room Nbg Fashion Store
Član od 10.12.2012.
kp izlog

Izrada natalnih karti i Astro-numeroloska analiza po povoljnim i pristupacnim cenama na nekoliko stranica kucanog teksta u Word-u i OpenOffice programu. Ukoliko zelite kompletno tumacenje Vase natalne karte treba da ostavite sledece licne podatke:

  1. Vase Ime i Prezime
  2. Datum i Mesto rodjenja
  3. Tacna satnica rodjenja

Nakon dobijenih podataka tumacenje Vase natalne karte bice otkucano u nekom od navednih profesionalnih programa za pisanje. Citav text bice snimljen u obliku jednog fajla koji Vam saljemo na Vasu E-mail adresu nakon izvrsene uplate potrebnog iznosa na nas racun koji Vam damo. Pre uplate novca mi Vam saljemo polovinu texta da se uverite u verodostojnost naseg rada. Nakon izvrsene uplate mi Vam saljemo drugu polovinu kucanog texta tumacenja Vase natalne karte. Kao dodatak svemu ovome prilozicemo nekoliko fotografija da vidite kako to sve izgleda.

ID Oglasa: #149750387
Informacije

Placanje robe pouzecem preko kurira brze poste ili uplatom na racun. Isporuka brzom postom PostExpress na adresu koju dobijemo od Vas. Moguce je licno preuzimanje robe kod nas na Novom Beogradu. Uplatom na racun platicete manju postarinu od 150 do 250 dinara. Podatke racuna za uplatu dobicete od nas. Kontakt telefoni su 065-277-33-44 i 060-486-19-07.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.