slika
1 od 1

Pojilica pipa za svinje 3/4

400 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Novo
415
4
pre 13 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Agrosrbija online
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi
Pojilica pipa za svinje: napravljena od nerđajućeg čelika, 3/4“ priključak. Dužina pojilice je 7cm, težine oko 100g. Kućište ventila i čep ventila su napravljeni od mesinga i nerđajućeg čelika, povratna opruga i čep su napravljeni od nerđajućeg čelika, a sito od kvalitetne plastike.

Sveukupno struktura ventila je jednostavna, ali izuzetno zaštićena od nastanka korozije. Kako pojilica radi? Kada svinja želi da pije, stavi pojilicu u usta, zubima grize cev u ventilu, čep ventila se pomera od niple i propušta vodu. Kada pusti, povratna opruga pomera cev ventila, zatvara čep i voda više ne ide. Ova vrsta pojilica se dobro pokazala jer ima solidan protok vode za svinje, i dobar sistem zatvaranja, te nema prosipanja.

Pojilica pipa za svinje se instalira pod uglom od 45 stepeni ili horizontalno. Preporučuje se da se instalira tamo gde se vrši i ishrana prasadi, dalje od dela gde odmaraju. Treba ih redovno pregledati, uklanjati nečistoće ukoliko se nahvataju, kao i zategnuti orpugu ukoliko primetite da je popustila.
ID Oglasa: #132331113
Informacije

Radno vreme od ponedeljka do petka od 09-18 časova

Subota od 09-14 časova

Nedelja neradna 






PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.