Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Odmor u Srbiji > Zlatibor

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 19

Apartman Rim Lux & SPA

40 €

Zlatibor
2.320
46
pre 12 dana
Kish
Član od 18.06.2018.
Svi oglasi

Apartman Rim Lux and SPA se nalazi ušuškan u mirnom i tihom delu Zlatibora, udaljen na svega 250m od centra.   Lokaciju aparmana možete videti na google mapama.  

Sa veličinom od 40 m2 idealan je za dva para ili četvoročlanu porodicu. Poseduje terasu, parking, interfon, video nadzor, norveške radijatore (temperatura podesiva po sopstvenoj želji)i, kablovsku televiziju na 2 LCD televizora (dnevna i spavaća soba), sopstveni i besplatni WI-FI internet, kompletno opremljenu kuhinju (frižider, šporet, rerna, mikrotalasna, Dolce Gusto aparat za kafu, električno kuvalo, toster, komplet posuđa i escajg), u kupatilu je obezbeđen fen za sušenje kose, a svakog gosta će sačekati komplet peškira.

Dnevna soba je opremljena garniturom na razvlačenje i LCD TV-om od 50“  dok je spavaća soba opremljena francuskim krevetom sa noćnim stočićima, ormarom za smeštaj stvari i LCD TV-om od 43“ .

Pogodan je za sve starosne dobi gostiju jer se nalazi u prizemlju a terasa ima izlaz pravo na parking zgrade.  

Korisnici aparmana imaju na raspolaganju besplatno korišćenje SPA centra, koji se nalazi u okviru zgrade, i terminu od 1h dnevno uz napomenu da se termin zakazuje za dan unapred.  

Okvirna cena za 2 do 5 noćenja iznosi 40eura. Cena može varirati u zavisnosti od godišnjeg doba, državnih i verskih praznika, boravak u partmanu preko 5 noćenja,   da li su u pitanju dani vikenda, da li ste naši stari gosti i slično.  Raspoloživost apartmana, kao i konkretnu cenu za period koji Vas zanima možete proveriti putem poruka na kupujem-prodajem, SMS/Viber/WhatsApp/Poziv na kontakt telefon:  ☎️ 069/613-103 Bojan 

 

 

ID Oglasa: #138250529
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.