Nikola Kovacevic

Beograd | Voždovac

Član od: 17.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Igračke i igre > Setovi za igru

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Figure u izbledeloj i otvorenoj kutiji. Jedna od figura odlepljena na pola.
Ovom članu - Maja Babić sa 0 ocena sam na poverenje poslao tražene igračke nove u pakovanju baš kao što su i na oglasu, dan pred putovanje na odmor (što sam joj naglasio) kako bi joj stiglo kad želi. Bez ikakve meni uložene reklamacije (kaže kasnije dw mije poslala na viber...), lupa mi negativnu ocenu i navodi da joj je stiglo otvarano pakovanje i da joj se odlepila jedna igračka. Primećujem to više dana kasnije - jer sam na odmoru i u romingu i najpristojnije je pitam zašto? Navodeći da bi joj automatski refundirao plaćeni iznos da mi se obratila. Iako je u potpunosti neosnovan povod u ovom slučaju, al takva je moja politika sa sitničarima. Igračke takvima izgleda samo mogu da poklanjam. Srećno vam bilo i svako dobro Majo

Fitnes i vežbanje > Trenažeri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pitao lika ima li artikal sa oglasa rekao da ima i da slobodno narucim, narucio. .. Juce oko 16:30 mu poslao poruku jel poslao, odgovorio da se salje. Pusta mi poruku u 23:30 da artikal nema, da je prodat i nudi mi drugi, naravno ne onakav kakav sam tražio, naravno odbijam. Ovo je prva negativna ocena kome sam ikada dao na Kp.
Nemam reči sa ovog "lika" i njegov način komunikacije. Nikakve saradnje nije ni bilo. Lupio negativnu iz puke zlobe. Kad bi za zloupotrebu davanja ocena postojao neki moderator na ovom sajtu, ovakvi bi bili suspendovani trajno.

Igračke i igre > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ocena se odnosi na ruter ''Alice Gate VolP 2" U oglasu je navedeno da je ruter nov, a ustvari ruter je otvaran, vidi se po srafu koji je ispod nalepnice, pa si ostetili nalepnicu na tom mestu gde je sraf. .. To je prvi problem. .. Drugi problem, na Wi fi ne moze da se poveze, lozinka ne tacna. Posle resetovanja isto ne moze. .. Tv nema signal, neispravno 100%. .. Sada mora kod majstora i pitanje da li ce moci da se popravi. Reklamaciju ne prima, kaze "ja sam se juce poveza na Wi fi, otkljucan je ne trazi lozinku"a slika koju sam mu poslao, gde se sve vidi neznaci mu nista, tako kaze. .. Vi razmislite da li kupovati od ovakvih ljudi
Bukvalno sve sto je clan "Daca" opisao je laz i KP sajt bi morao ovu ocenu da ponisti a clana koji se vec nakupio negativnih da adekvatno sankcionise.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.