slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Cameo CL CONTROL 54

14.317 din

Novi Sad
Novo
275
4
juče
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Psp Elektronik Doo
Član od 23.11.2012.
Svi oglasi

54-kanalni DMX kontroler.

Control 54 je kompaktni DMX desk za kontrolu do 9 uređaja ili grupa uređaja. Zahvaljujući lakoj i intuitivnoj upotrebi, ova versatilna konzola je idealna za DJ-eve, noćne klubove i barove. Poseduje 9 preseta za boje sa "quick-access" dugmićima koji takođe služe za selektovanje uređaja i 6 fejdera za individualnu kontrolu intenziteta crvene, zelene, plave, bele, narandžaste i UV.

Multifunkcionalni dugmići omogućavaju direktan pristup aktivaciji zvuka sa podesivom osetljivošću mikrofona, strobe, blackout, colour fade, colour jump, auto ili manuelnom modu, dok LCD displej prikazuje trenutnu funkciju i parametre.  

Cameo Control 54 isporučuje se sa 9 - 12 v DC adapterom i 9V baterijom za opcionu operaciju na bateriju. Kompatibilan je sa svim Cameo LED barovima, Cameo PAR kantama i ostalim RGB, RGBW, RGBWA i RGBWA+UV uređajima.  

PSP Elektronik DOO
Bulevar Jovana Dučića 39D, Novi Sad
office@psp. co. rs

021/520-907

ID Oglasa: #90850396
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.