slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Ibanez AW54CE-OPN Solid Okuome Top/Fishman Sonicore - ZAMENA

220 €Zamena moguća

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
361
9
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Pianoforte online
Član od 17.05.2010.
kp izlog

IBANEZ AW54CE-OPN SOLID OKUOME TOP DREADNOUGHT CUTAWAY ACOUSTIC/ELECTRIC GUITAR WITH FISHMANN SONICORE PREAMP!

KAO NOVA - JER JESTA NOVA!

Potpuno nova gitara sa manjim oštećenjem furnira na glavi sa zadnje strane, kao i par pecki pozdai na leđima, što sve ne predstavlja funkcionalan nedostatak već samo manji vizuelni, isto je uredno prikazano na priloženim fotografijama i uzeto u obzir pri formiranju cene!

Ibanez AW54CE-OPN akustična gitara iz Artwood serije predstavlja spoj bogate tradicije i savremenih rešenja. Pun okoume top, okoume stranice, leđa i vrat daju prirodnu toplinu zvuka, a za kvalitetno pojačanje brinu Ibanez Fishman Sonicore magnet i Ibanez AEQ-TP2 preamp, sa standardnim 6.3 mm jack i balansiranim XLR izlazom. U prelepom open pore finišu, koji naglašava teksturu drveta i omogućava veću rezonantnost instrumenta.   

Dizajn:  Ibanez AW54CE-OPN iz poznate Ibanezove Artwood serije je dreadnought oblika, sto znaci da ima veliko telo I karakterise je popularni izrez(cutaway) na donjem delu tela koji obezbeđuje udobnost sviranja na visim registrima. Ova gitara je spoj tradicionalnog I modernog. dizajnirana specijalno za muzicare istancanog ukusa. Jednostavan I elegantan izgled ove gitare pruza maksimalnu komfornost prilikom sviranja, jer Ima prorez (cut) na donjoj strani tela koji omogucava laksi pristup sviranja na visim pozicijama.

Finiš tela:  Trup je prekriven tanjim slojem poliuretan mat laka u prirodnoj natural boji , tako da ton ove elektroakusticne gitare Ibanez AW54CE-OPN jasno dolazi do izražaja.

Materijal tela:  Ibanez AW54CE-OPN ima prednju plocu od punog drveta Okoume, ledja I stranice su takodje od laminatnog Okouma drveta(vrsta mahagonija). Telo je vrlo udobno za sviranje bilo da sedite ili stojite I pruza topao I bogat zvuk. Telo ima otvor sa crno-belom rozetom. Otvor tela je ukrasen divnom crno-belom rozetom.

Vrat gitare:  Vrat gitare Ibanez AW54CE-OPN je od cvrstog Nyatoh drveta, tanak, udoban I pouzdan, izuzetno svirljiv, kao I kod svih Ibanez akusticnih gitara iz AW serije. Sirina vrata je 43 mm na gornjoj kobilici-cesljicu. Radius vrata je 15.7” incha. Polja izmedju pragova su obelezena belim tackama.

Materijal fingerborda:  Ibanez AW54CE-OPN model ima fingerboard od Ovangkol drveta. Polja izmedju pragova su obelezena belim tackicama-inlejima.

Ozvuka:  Ibanez AW54CE-OPN poseduje Ibanez AEQ-TP2 predpojacalo koje se uparuje sa ugradjenim Fishman Sonicore magnetom ispod sedla kobilice kako bi pruzilo mocne mogucnosti oblikovanja tona sa ugradjenim EQ. Takodje se moze pohvaliti ugradjenim stimerom sa LCD ekranom koji se lako cita. Ovaj preamp je profesionalnog kvaliteta I lako se koristi I u studiju I na pozornici. Na donjoj strani tela nalaze se konektori sa standardnim 6.3 mm jackom i balansiranim XLR izlazom.

Bridž, čivije I pragovi:  Bridž gitare je od Ovangkol drveta na kome je Ibanez kobilica(sedlo) od sintetičke kosti odnosno – plastike. Ibanez T-bar  magnet se nalazi ispod sedla bridge-a. Ova gitara ima pinove koji drze zice na kobilici. Čivije su Ibanez die-cast hromirane I zatvorene koje štite mehanizam od prašine I odlicno drže štim. Ibanez AW54CE-OPN ima 20 medijum praga.

Zaključak:  Ako hoćete brendiran instrument koji ne samo da održava kvalitet već I cenu, Ibanez AW54CE-OPN je prava gitara za Vas. Iskustvo Mix muzičke prodavnice nam govori da je ovo jedan od najisplativijih I najtrazenijih modela ibaneza jer svi kupci su prezadovoljni sa cenom I kvalitetom.

Stanje u svemu prema priloženim fotografijama!
OBAVEZNO POGLEDATI PRILOŽENI OPIS I KARAKTERISTIKE!
Može zamena za razno, kao i uz drugo iz mojih oglasa.
Ponudite šta imate, pa ćemo se dogovarati.
Navedena cena je za keš!
U zameni je cena 270 € !
POGLEDAJTE OSTALU PONUDU, KLIKOM NA "KP IZLOG" – PIANOFORTE!

SVA ROBA SA MOJIH OGLASA JE POLOVNA I NEMA GARANCIJU!
SVAKA PROBA JE MOGUĆA I POŽELJNA!
EVENTUALNU OPRAVDANU REKLAMACIJU UVAŽAVAM ISKLJUČIVO U ROKU OD 48h OD TRENUTKA PREUZIMANJA ROBE!
U slučaju zamene NE ŠALJEM PRVI, zbog razlike u broju ocena, što molim da uvažite!
Robu šaljem ISKLJUČIVO PREKO POŠTE - POST EKSPRESOM ILI KAO PAKET, ŠTO ZAVISI OD GABARITA POŠILJKE!

 

Steel-String Guitar

  • Design: Dreadnought with cutaway
  • Top: Solid okoume
  • Back and sides: Okoume
  • Neck: Nyatoh
  • Fretboard and bridge: Ovangkol
  • Scale: 651 mm
  • Nut width: 43 mm
  • Pickup system: Fishman Sonicore
  • Ibanez AEQ-SP2 preamp with integrated tuner
  • Machine heads: Chrome die cast
  • Finish: Open pore
  • Colour: Natural
ID Oglasa: #163483680
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.