slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Kunert silver kolica - tufnice

8.000 din

Subotica
Korišćeno
Dostupno odmah
32
0
pre 10 dana
Ana V.
Član od 05.04.2021.

Prodajem polovna-koriscena kolica 3u1, kunert silver. U pitanju su kolica koja imaju auto sediste koje moze da se montira na kolica (ima poseban adapter koji dolazi u setu), kolevku koja moze da se koristi i za iznosenje bebe iz porodilista i da se koristi dok beba ne sedi (ima opcije da se deo kod glave izdigne pod manji ugao 30c).

ima i sportski deo koji moze da se podize do nivoa 90c i naravno da ide u lezeci polozaj 180c. Svaki deo poseduje prekrivac za hladno vreme i zastitu od sunca. U sportskom delu malo slabije ide podizanje/spustanje sedista ali funkcionise. Rucka je pokretna i prilagodljiva visini osobe koja gura kolica. Kolica mogu da se sklope i prednji tockovi da se skinu. Nalaze se u Subotici i ja bih licno najvise volela da ih pogleda taj ko zeli da ih kupi. Smatram da je prekomplikovano slanje brzom postom ali za neka mesta mozemo dogovoriti licno preuzimanje (mozda NS, So, BG. .. ). Tu sam za sva pitanja ?

ID Oglasa: #166206611
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.