slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Leptiri Karambiti nozevi- sareni , zakrivljeni

550 din

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
18
0
pre 12 dana
GodFathers
Član od 03.04.2024.
Svi oglasi

Modeli se kreću od 550din do 799din!

S. Leptir - 999din

Galaxy Tiger - 1299din

 

 

Leptir karambit nož na preklop, također poznat kao "butterfly karambit", predstavlja modernu varijaciju tradicionalnog karambita. Razlikuje se po tome što se nož otvarajući preklopnim mehanizmom, što ga čini jednostavnijim za korištenje i bržim za otvaranje u usporedbi sa tradicionalnim karambima.

 

Jedna od glavnih značajki leptir karambita je njegova ručka, koja može biti izrađena od različitih materijala, kao što su aluminij, nerđajući čelik ili G-10, te može imati dužinu od 12 cm ili 13 cm. Ova dužina ručke omogućava korisniku da nož lako drži i kontrolira, čak i u teškim situacijama.

 

Oštrica leptir karambita može biti izrađena od različitih vrsta čelika, a dužina oštrice može biti 9 cm ili 10 cm. Ova dužina oštrice omogućava dovoljno prostora za precizno rezanje, a opet ne toliko da bi bila prevelika za korištenje u bližoj borbi.

 

Leptir karambit nož s ovakvim parametrima će biti izuzetno koristan za svakodnevne radnje, posebno za one koji traže brz i jednostavan način otvaranja, te još uvijek žele tradicionalni dizajn karambita sa svojom snagu i preciznošću. Također će biti odličan izbor za one koji žele praktičan i kompaktan nož za svakodnevno nošenje, a također ima jak potencijal za samoobranu.

 

========================================================================

 

U PONUDI VIŠE MODELA NOŽEVA!

Noževi Karambit; Karambiti; CSGO; Vojnički, Taktički, Šareni - 699din

Lovački Noževi, Vojni Noževi, Borbeni Noževi; Fiksni Nož - 1699din

Nož sa bokserom Browning - 899din

Čelični Noževi za Bacanje, Kunai - 999din

Karambit nož - 699din

Lovački Noževi, Vojni Noževi - 1699din

Noževi za vežbanje - 499din

Alpinistički Nož sa Kompasom, Kremenom i Oštračem; Taktički - 999din

ID Oglasa: #165689086
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.