slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

LED svetlo za kupatilo

1.800 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
66
2
pre 12 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Pactum
Član od 10.01.2024.
kp izlog

Čista topla bela svetlost: Ova LED ogledalna svetiljka od 12 W, 6000 K, 1200 lm, 43,5 cm emituje hladnu belu svetlost koja je meka, ravnomerna i ne previše svetla, savršena za instalaciju u kupatilu ili na drugim zidnim površinama.

 

Lako instaliranje: Ove LED ogledalne svetiljke za kupatilo ažuriraju i menjaju fiksni položaj LED drajvera, tako da se ova ogledalna svetiljka može lako instalirati na zid, potrebno je samo pratiti korake instalacije navedene u uputstvu (engleski jezik nije garantovan), i možete je lako instalirati.

 

Visokokvalitetni materijal: LED ogledalna svetiljka je napravljena od izdržljivog i dovoljno čvrstog hroma i akril-aluminijuma sa specijalnom tehnologijom zaptivanja, vodootporna, otporna na prašinu i maglu.

 

Široka primena: Svetao, hladno beli svetlosni zrak ove LED ogledalne svetiljke idealan je za spavaće sobe, dnevne sobe, kupatila, frizerske salone, garderober, kancelarije i mnogo više.

 

NAPOMENA: Na poslednjim slikama je proizvod slikan uživo.

 

ID Oglasa: #162482130
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu.  

 

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ukoliko insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ukoliko nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku

Kontakt: 065 227 56 32

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.