slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

TOP PONUDA Ps 4 Slim+igre/GARANCIJA 18 meseci

229 €

Nova Pazova
Korišćeno
Dostupno odmah
14
0
juče
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Fullfreedom
Član od 23.03.2016.
Svi oglasi

U ponudi ps4 slim konzola na najnovijem softveru  od 500gb.  Konzola je u ekstra stanju sve radi savršeno, GARANCIJA 18 MESECI.  

Kod svih naših konzola je urađen servis koji podrazumeva kompletno čišćenje unutrašnjosti konzole od prašine, zamenu termalne paste, i optimalno podešavanje kulera i hladnjaka konzole, čime se poboljšavaju performanse hlađenja.

 

Posle odrađenog servisa konzole su praktično kao nove, tj vraćene su na fabrička podešavanja i na sebi nemaju ogrebotina niti oštećenja.  


Paket sadrži:  
- PS4 konzolu
- Dualshock 4 džojstik(NOV u kutiji).
- Hdmi kabl
- Kabl za napajanje
- Kabl za džojstik
- Uputstvo
Igre:  Mortal Kombat 11, Injustice 2, E-Football Pes 24, Fortnite, Sims 4, Fall Guys, World of Tanks, F1 2016, Rocket League.

 


Opis nekih od igrica:  

 

E-Football(pes)24:


Naziv legendarne serije fudbalskih igara PES promenjen je u „ eFootball“ ove godine. Ova promena najavljuje novu eru virtuelnog fudbala sa poboljšanim igranjem i grafikom. Spremite se da uživate u neviđenom fudbalskom iskustvu koje samo eFootball 2024 može da pruži! Grafički mehanizam za novu eru i najveći cilj oduvek je bio da stvorimo „ savršeno iskustvo igre“ . da bi se postigao ovaj ambiciozni cilj, implementiran je novi grafički mehanizam koji je potpuno promenio igru.


Mortal Kombat 11 ULTIMATE :

 

Najimpresivniji fatality-ji do sada! Novo poglavlje MK11 - 25 godina staro. Kao što smo već navikli - još brutalnije od svog prethodnika. Evolucija kultne franšize se nastavlja! Modifikuj svog borca, zadrži njegove karakteristike, ali budi unikatan po izgledu! Izaberite svog karaktera i pobedite igru. Raiden, Scorpion, Shao Kahn, Sub-Zero, Baraka, Skarlet, Sony Blade, Geras su samo neki od karaktera koji se pojavljuju u igri, ali ovoga puta mnogo fatalniji. Mortal Kombat 11 koristi novi grafički pokretač – Unreal Engine 4, koji se savršeno uklapa uz brutalne scene koje nas prate kroz celu igru. Igra je životopisnija zahvaljujući novom programu, ali je možda malo teže gledati kako se nekome rasipa mozak, kako mu izleću oči iz glave ili kako mu se jednostavno lobanja slama u previše realnim scenama. Ko voli, neka izvoli!

 

 

Injustice 2 - Legendary Edition:

 

 

U suštini radnja je slična prvom delu, naravno sa bitnim izmenama. Betmen pokušava da se vrati u igru kao borac za mir u borbi protiv poraženog Supermena, ali u celu grupu uključuje se i nova grupa - The Society. Osim singleplayer-a, igrači će moći da se bore i jedni protiv drugih u multiplayeu s tim da neće moći da koriste veštine koje su osvojili, već će heroji i njihove osobine biti vraćeni na default težine zbog ravnomerne borbe. Kada je reč o superheroijma, bez sumnje očekuje vas širok izbor: Batman, Supermen, Supergirl, The Flash, Wonder Woman, Aquaman, Blue Beetle, Deadshot, Gorila Grod i drugi stoje na raspolaganju. Za sve koji žele potpuni "filmski doživljaj" ova igra predstavlja put pogodak. Injustice 2 - Legendary Edition sadrži:



Cena paketa : 229e



PISANA GARANCIJA OSAMNAEST MESECI.   



MOŽEMO NAPRAVITI BILO KOJI PAKET PO VAŠOJ ŽELJI.  

 
 _____________________________________________________________________________________________




Pogledajte i ostale naše oglase, u opciji svi oglasi

ID Oglasa: #165111545
Informacije

 

 

 

U slučaju oštećenja predmeta prilikom transporta vraćamo novac

 

 

 

Osim prodaje konzola, vršimo i sledeće usluge:

-Čipovanje i podizanje sistema
-Servis  i popravku

-Ubacivanje igrica

-Farbanje školjke konzola(kompletnu reparaciju posle čega su konzole kao nove)

-Prodaju džojstika i dodatne opreme

 

 

Br tel: 069/464 76 20,062/10 77 448.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.