slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Logitech Combo Touch Keyboard Case sa Trackpad iPad Pro 12.9

29.500 dinFiksno

Subotica
Novo
Dostupno odmah
106
2
pre 13 dana
Odgovara na 85% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Igne
Član od 01.04.2011.
Svi oglasi

Logitech Combo Touch Keyboard Case with Trackpad za iPad Pro 12.9-inch 6. generacije pruža impresivan doživljaj produktivnosti i zaštite. Kvalitetna izrada i tanki dizajn pružaju odličan balans između stilizovanosti i funkcionalnosti. Tastatura s pozadinskim osvjetljenjem omogućava ugodno kucanje čak i u slabijim svjetlosnim uslovima.

 

Integrirani trackpad dodatno poboljšava upotrebu iPad-a, omogućavajući precizniju kontrolu i olakšavajući multitasking. Case čvrsto prianja uz iPad, pružajući pouzdanu zaštitu od ogrebotina i udaraca. Podešavanje različitih uglova gledanja dodatno povećava fleksibilnost, omogućavajući udobno korišćenje u različitim situacijama.

 

Jedna od prednosti ovog Logitech Combo Touch case-a je i praktičnost Smart Connector tehnologije koja eliminira potrebu za punjenjem tastature, pružajući neprekidnu povezanost. Sve u svemu, ova tastatura sa trackpad-om od Logitecha predstavlja sjajan dodatak iPad Pro 12.9-inch 6. generacije, pružajući izuzetnu funkcionalnost i zaštitu bez žrtvovanja stila.

 

NA STANJU

 

 

Cena: 29.500 dinara sa PDV-om.

 

Garancija 2 godine, fiskalni račun uz proizvod.  

 

https: //www. apple. com/shop/product/HPLW2ZM/B/logitech-combo-touch-keyboard-case-with-trackpad-for-ipad-pro-11-inch-4th-generation

 

https: //www. youtube. com/watch? v=Yils3qJlcKg

ID Oglasa: #162167644
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.