slika
1 od 1

Cyberpower 1350Va 780W Cp1350epfclcd

39.900 din

Boljevac
Novo
4
0
pre 12 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Overnight
Član od 16.04.2018.
kp izlog

CyberPower CP1350EPFCLCD s Pure Sine Wave izlazom štiti srednje do vrhunske računalne sustave, poslužitelje i mrežni hardver koji koriste konvencionalna napajanja i napajanja s aktivnom korekcijom faktora snage (PFC). Dizajniran s GreenPower UPS™ tehnologijom za poboljšanje radne učinkovitosti i smanjenje potrošnje energije, ovaj UPS pruža značajne uštede energije u odnosu na konvencionalne UPS sustave. UPS osigurava automatsku regulaciju napona (AVR) za održavanje stabilnog napona za spojenu opremu. Proizvod ima zaštitu podatkovne linije s prijenosom velike brzine kako bi se zaštitila komunikacijska oprema od prenapona/pikova, kao i brzina od 1 Gbps za prijenos podataka. S LCD zaslonom u boji koji se može naginjati, korisnici mogu jednim pogledom pratiti ključne podatke o snazi i bateriji. Softver za upravljanje napajanjem PowerPanel omogućuje korisniku praćenje i konfiguraciju u stvarnom vremenu.
CP1350EPFCLCD, Izlazna snaga 780 W, Tehnologija Line interactive AVR, Pure sinewave, Izlazni napon 230 V, Ulazni napon 230 V, Vri jemepunjenja 8 h, Komunikacija USB
Garancija: 24 meseci.

Pogledajte nas kp izlog.  
Sve proizvode saljemo na celoj tertoriji Srbije.
Rok isporuke od 24 do 72 sata.
Uz svaki kupljeni proizvod se dobija fiskalni isecak i gotovinski racun.
Radno vreme:
Ponedeljak - Petak
09 - 17 h

ID Oglasa: #163773133
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.