slika
1 od 1

Masina za papirne kese

11.000 €Zamena moguća

Niš
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
509
4
pre 13 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Aleksandar
Član od 12.09.2012.
Svi oglasi
Na prodaju  profesionalna masina za papirne kese sa faltom i stampom u 2 boje. Masina je masivna, sa bubnjem i in line stampacem u 2 boje. Masina je kopija manzoni seriana masine, stampace je radila firma iz Novog Sada   Ranko Sarkanovic.    Korak  odsecka i stampe  na 20 cm 25 cm 30 cm u dve boje i 38 u jednoj boji. Masina je sabljarka  sa bubnjem i lako se menjaju dimenzije i formati.   Na masini je pre par god stavljen nov bubanj od debelozidnih cevi ali nikad nisam nasao vremena   i pre svega volje da je pustim u rad.   Za to je potrebno jedno popodne, da se nasteluje ubadac i da se podesi pritisak na tockicima.   Rec je o dobroj masini koja u smeni moze lagano da proizvede od 200-300 kg kesa, radi kese sa faltom a radi i hamburger kese direktnim preklopom.   Radila je gramaze papira od 32 grama  do 60 lagano bez ikakvih problema.

Masinu prodajem ispod cene bas zbog svega navedenog, zauzima mi mesto u garazi a nemam vrmeena i volje da se bakcem sa njom posto sam izasao iz tog posla jos 2020te. Za nekog ko je u poslu i poznaje masine to je jedno popodne. Cena u tom stanju 11000 eura. Ako bude neki ozbiljan kupac i insistira da je ja pustim u rad onda cena 14000 eura

Moze zamena za neki auto, moze i moja doplata. Moze kamion kiper cetvoroosovinac.

Slika je ilustrovanog karaktera nisam mogao da slikam  svoju zatrpana je svim i svacim u garazi
ID Oglasa: #163056049
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.