slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Dečija kuhinja sklopljiva Smoby SM312201

12.500 din

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
707
5
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Atila 0621117402 online
Član od 18.09.2011.
Svi oglasi

Dečija kuhinja sklopljiva Smoby SM312201 plava

Porucivanje svih SMOBY proizvoda iz kataloga.   www. smoby. com   Pitajte za cenu.

 

Kliknite na link ispod mog kontakt telefona, na " svi oglasi " i pogledajte moje ostale aukcije.    

 Ako niste nasli to sto trazite, slobodno pitajte.

Opis proizvoda
Play Kitchen Tefal Opencook Bubble sa ugrađenim elektronskim modulom izuzetno je cool sklopiva kuhinja za dečake i devojčice od 3. godine. Stvorena je u prijatnoj tirkizno-sivoj kombinaciji boja i očekuje male kuvare sa mnogo zanimljivih karakteristika. Dolazi sa čašom čarobnog bubanja, sudoperom, šporetom, mašinom za pranje posuđa, pećnicom, frižiderom, kapuljačom i, naravno, aparatom za kafu sa uklonjivim kapsulama. Velika prednost kuhinje je ta što je dostupna sa svih strana i može se prošetati, tako da je pogodna za igru sa nekoliko dece.

Njegova konstrukcija omogućava lako sklapanje i demontažu. Zahvaljujući svojoj praktičnoj ručici i dva točka, lako se premešta sa jednog mesta na drugo. Gornji deo sa kapuljačom može se spustiti do nivoa radne površine, dok se bočna krila mogu saviti na bočne zidove kuhinjskog tela. Ne samo da se deca mogu igrati s kuhinjom kod kuće, već ih mogu ponijeti sa bakama i dedama, prijateljima ili gostima i uštedjeti prostor tako da se mogu uklopiti u prtljažnik automobila.

Zagarantovane su posebne magične karakteristike koje će mališane maknuti s nogu - samo stavite lonac na šporet, prelijte ga vodom i videćete čarobne mehuriće koji simuliraju kipuću vodu. Čajna kuhinja nudi dovoljno prostora za odlaganje neophodnih dodataka. Jedna strana kuhinje je trpezarijski prostor ukrašen modernim uzorkom polka tačke. Drugo krilo skriva sudoper, koji podstiče dete da pere prljavu posuđe. 24 dodatka uključuju kutije za supu i tjesteninu, kolačiće, lonci, čaše, šolje, kapsule za aparat za kafu, lonac, kašike, viljuške, noževi.

Naravno, dodaci su dizajnirani za dečije ruke, koji koriste alate kako bi poboljšali njihov osećaj dodira, koordinacije i fine motoričke sposobnosti. Tokom igre bez oblaka, oni takođe razvijaju svoje komunikacione veštine, približavajući ih svetu odraslih tokom igre. Kuhinja igračaka je dimenzija 65 * 35 * 89 cm, visina 89 cm i dužina 65 cm. Plastika koja se koristi u kuhinji je baršunasta, sa taktilnim, zaobljenim ivicama da se deca zabavljaju. Poznata francuska kompanija Smobi specijalizovana je za proizvodnju kvalitetnih i jedinstvenih spoljnih dečijih igračaka sa funkcionalnošću. Proizvodi vodeće kompanije na tržištu napravljeni su od visokokvalitetne i bezopasne plastike, koja udovoljavaju najvišim evropskim standardima kvaliteta i bezbednosti.

Funkcije:
ugrađeni elektronski modul jednostavan sistem za sklapanje i rasklapanje čarobni lonac sa bubicama 24 pribora espresso sa kafe kapsulama mašina za pranje sudova, frižider, rerna trpezarijski prostor i sudoper dovoljan prostor za odlaganje Od 3 godine Francuski kvalitet i dizajn i za dečake i za devojčice

ID Oglasa: #86717432
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.