slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Dečija kuhinja sklopljiva Smoby SM312200

8.800 din

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
451
4
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Atila 0621117402 online
Član od 18.09.2011.
Svi oglasi

Dečija kuhinja sklopljiva Smoby SM312200

Porucivanje svih SMOBY proizvoda iz kataloga.   www. smoby. com   Pitajte za cenu.

 

Kliknite na link ispod mog kontakt telefona, na " svi oglasi " i pogledajte moje ostale aukcije.    

 Ako niste nasli to sto trazite, slobodno pitajte.

Опис производа
Кухиња играчака Тефал Опенцоок из француске радионице Смоби изузетно је цоол склопива кухиња за дечаке и девојчице од 3. године. Ужива у угодној црвено-сивој комбинацији боја и очекује мале куваре са пуно занимљивих карактеристика. Долази са судопером, шпоретом, машином за судове, пећницом, фрижидером, навлаком и наравно апаратом за кафу са уклоњивим капсулама. Велика предност кухиње је та што је доступна са свих страна и може се прошетати, тако да је погодна за игру са неколико деце.

Његова конструкција омогућава лако склапање и демонтажу. Захваљујући својој практичној ручици и два точка, лако се премешта са једног места на друго. Горњи део са капуљачом може се спустити до нивоа радне површине, док се бочна крила могу савити на бочне зидове кухињског тела. Не само да се деца могу играти с кухињом код куће, већ их могу понијети са бакама и дедама, пријатељима или гостима и уштедјети простор тако да се могу уклопити у пртљажник аутомобила.

Чајна кухиња нуди довољно простора за одлагање неопходних додатака. Једна страна кухиње је трпезаријски простор украшен модерним узорком полка тачке. Друго крило скрива судопер, који подстиче дете да пере прљаву посуђе. 22 додатка укључују кутије за супу и тјестенину, колачиће, лонци, чаше, шоље, капсуле за апарат за кафу, лонац, кашике, виљушке, ножеви.

Наравно, додаци су дизајнирани за дечије руке, који користе алате како би побољшали њихов осећај додира, координације и фине моторичке способности. Током игре без облака, они такође развијају своје комуникационе вештине, приближавајући их свету одраслих током игре. Кухиња играчака је димензија 65 * 35 * 89 цм, висина 89 цм и дужина 65 цм. Пластика која се користи у кухињи је баршунаста, са тактилним, заобљеним ивицама да се деца забављају.

Позната француска компанија Смоби специјализована је за производњу квалитетних и јединствених спољних дечијих играчака са функционалношћу. Производи водеће компаније на тржишту направљени су од висококвалитетне и безопасне пластике, која удовољавају највишим европским стандардима квалитета и безбедности.

Функције
једноставан систем за склапање и расклапање
22 прибора
еспрессо са кафе капсулама
машина за прање судова, фрижидер, рерна
трпезаријски простор и судопер
довољан простор за одлагање
Од 3 године
Француски квалитет и дизајн
и за дечаке и за девојчице

ID Oglasa: #86717082
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.