slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Ispod cene Sojenica 35m2 plus terasa 20m2 lux

23.000 €Fiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
2.254
43
pre 12 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dragan
Član od 24.09.2009.
Svi oglasi
 Izuzetna prilika da kupite objekat ultra kvaliteta ispod svih realnih cena, prodaja zbog kupljene nekretnine i selidbe, prodaje se do 10.5. . sve papire o izgradnji i fakture na uvid kupcu, objekat kostao u izgradnji za 50% vise po starim cenama. Ovo nije kontejnernobjekat nego pravankuca po standardu napravljena u celicnom kosturu sa izolovsnim termoprekid profilima.

Jedinstven potpuno nov objekat ogromnog fronta visina fronta 340cm sirina 400cm, od alu stolarije pokrivenog screen zavesama, montazna kuca od celika i sendvic panela izuzetno dobro izolovana i vrhunske zavrsne obrade. kuca je od celicnih prpfila 4mm debljine punjenih pur penom radi termo prekida, ovako se rade u Nemackoj.

Po gornjoj ceni objekat i gornja terasa, donja terasa sve komplet kako se vidi na slikama plus 4000e (kostala je 14000 ko se malo razume zna kako to ide koliko traje da se uradi i koliko kosta), donju terasu niste u obavezi da kupite. Ko ima dobar ponton moze instant napraviti gotov objekat na vodi, i to je bila opcija ali se odustalo zbog selidbe

Podno grejanje u kupatilu i u dnevnoj sobi na wifi, alarm video nadzor senzori napolju i unutra, kamin, prohromski dimnjak, led projektor spojen sa pojacalom razvedeno po celoj kuci, spanske plocice prva klasa, bosch uredjaji novo, muzika razvedena po kuci 6 pozicija kao i ispod na prizemlju na 4 pozicije vec postavljeni zvucnici za spoljne i unutrasnje uslove, terasa od sibirskog arisa bocno zasticdna od pogleda impregniranim bambusom, donja terasa camove daske duplo impregnirane obradjena svakanivica do perfekcije dihtovane kao deking ofarbane zavrano pigmentom najboljim koji postoji, srafljeno odozdo perfekcija. Mogucnost prevoza i postavljanja 30 do 50 km na pripremljene betonske stubove i serklaze po projektu koji dajem (Investicija oko 2000e sa podzidom i temeljom). Kuca je pravljena za sebe zbog selidbe se prodaje. Potpuno razveden sistem zalivanja sa 20tak mesta za biljke sve automatizovano sve zardinjere idu uz kucu. Zidani dimnjak se rusi i deo krova zatvara limom taj dimnjak je od donjeg rostilja nema veze sa kucom. . Dobra prilika da se dobije gotovo zavrseno, odmah. Prodaje se ispod cene kostanja zbog selidbe, ceo fajl sa fakturama i specifikacijom radova projektom u 3d sa konstrukcijom i slojevima je dostupan na uvid. Uradjeno profi po projektu bez ikakvih odstupanja, moze se po novom projektu prosiriti gornji sprat za 20m2 i jos 20m2 terase i dole napraviti dnevni boravak od 50m2. Projekat dajem kupcu besplatno.

Moze se pogledati na Makisu bilo kada, ima prikljucak struje vode kanalizacije kroz jedan od stubova, detalje takodje dobijete u projektu nosecih stubova.

Dimenzije su 430x830 plus terasa 430x500, gore studio 35m2 i terasa 20 dole natrkiveno 35m2 i 20m terase na terasi 2 sanka od belog kvarca, tus od imitacije mermera sa belim kamenom umesto kade. .

Cena je bez demontaze koja je 500e, bez vangabaritnog prevoza do 30tak km u okolini i spustanjem sto je oko 3000e, na predvidjenu betonsku konstrukciju.

Prodaje se za 25% posto ispod cene kostanja i to po starim cenama, izuzetna prilika, objekat gotov apsolutno zavrsen, za dva dana moze biti na zeljenom mestu sa pustenom muzikom i skuvanom kafom.
ID Oglasa: #161887460
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.