slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Kopirajući daljinski za garažna vrata, garaze, RF 433.92MHz

690 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
7.671
96
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Pedja
Član od 02.05.2016.
Svi oglasi

Podržava kopiranje daljinaca na 433MHz (odnosno 433.92Mhz) sa fiksnim kodom.

Ne podržava plivajuće i skrivene kodove, i sve kodove na 433MHZ koji nisu dozvoljeni za kopiranje. Svi daljinci su ispravni i testirani.
Dolazi u kompletu sa baterijama.  

Za plivajuće kodove i druge radne frekvencije pogledajte sve moje oglase. Pozovite, ukoliko niste sigurni za proveru kompatibilnosti.  

Kodiranje:

Prvo se resetuje daljinski kako bi mogao da se iskopira kod sa starog daljinskog. To se radi tako što se drže istovremeno tasteri A i B (odnosno 1 i 2) preko 2 sekunde, lampica će blinkati, i time se brišu postojeći ili fabrički kodovi u samom daljinskom.  
Nakon toga uzmite stari daljinski, i prislonite na novi daljinski na koji želite da kopirate kodove (moraju biti na manje od 1cm jedan od drugog).
Pritisnite dugme na starom daljincu sa kog želite da iskopirate kod, svo vreme držeći dugme na novom daljinskom, dok lampica na novom daljinskom ne zatreperi što znači da je kod iskopiran.

Slanje Post expresom, ili licno preuzimnje.

Kontakt

061/222-50-40
ID Oglasa: #99712578
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.