slika
slika
slika
1 od 3

DJI RS 3 Combo

673 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
30
1
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Techno Shop 024
Član od 26.11.2023.
kp izlog

☆☆☆☆☆ TECHNO SHOP ☆☆☆☆☆


☆ Dobro došli u Vašu omiljenu online prodavnicu, kod nas možete pronaći sve za Vaš dom, posao, razonodu ili hobi.

☆ Iza nas je dugogodišnje iskustvo i na hiljade zadovoljnih mušterija.

☆ Proizvode šaljemo kurirskom službom, dok je za veće porudžbine moguće lično preuzimanje, uz prethodni dogovor.                                      

☆ Možete nas kontaktirati za sve informacije putem KP, ili pozivom na broj (sms, viber, whatsapp).

                                           ■ ■ ■
                                KONTAKT  TELEFON:

                                      0637229989
                                           ■ ■ ■


               ♡      UŽIVAJTE  U  ONLINE  KUPOVINI
                            VAŠEG  TECHNO  SHOP-a.        ♡

 

 

☆☆☆  SPECIFIKACIJE  PROIZVODA  ☆☆☆

 

DJI RS 3 pruža fleksibilno i efikasno iskustvo snimanja u svakom detalju za samostalne kreatore sadržaja i nezavisne ekipe. Lagan i tanak, pruža profesionalnu stabilizaciju i efektivnu kontrolu za veću kreativnu slobodu i beskrajne mogućnosti.

Ploče za brzo otpuštanje
Zahvaljujući dvoslojnim pločama za brzo otpuštanje, montiranje kamere na RS 3 je brzo i praktično, nema potrebe za ponovnim balansiranjem kardana nakon svake zamene baterije ili memorijske kartice. Novi fino podešavanje ose nagiba omogućava kameri da klizi napred ili nazad sa milimetarskom tačnošću, što olakšava postizanje precizne ravnoteže prilikom promene sočiva.

Automatske brave osovine
RS 3 omogućava trenutno puštanje u rad. Kada je kardan isključen, pritisnite i držite dugme za napajanje i tri ose se otključavaju dok se kardan automatski otvara, tako da možete da počnete da radite za nekoliko sekundi. Jednom kada pritisnete dugme za napajanje, osovine se automatski zaključavaju i prelaze u režim mirovanja, čineći transport i putovanje mnogo lakšim. Pritisnite i držite dugme za napajanje i kardan će se automatski sklopiti i zaključati.

Bežična kontrola kamere
Sa uvođenjem Dual-Mode Bluetooth-a, RS 3 podržava bežičnu kontrolu kamere, štedeći vam vreme i energiju tokom upotrebe [1]. Nakon početnog Bluetooth uparivanja, možete kontrolisati snimanje video zapisa i fotografija tako što ćete jednom pritisnuti dugme za snimanje na stabilizatoru. Prethodno uparene kamere se automatski ponovo povezuju nakon prve upotrebe, tako da nema potrebe za kablom za kontrolu kamere.

Odličan odnos težine i težine
Sa težinom od samo 1,3 kg (uključujući kardan, ručku za bateriju i ploče za brzo otpuštanje), RS 3 se lako drži u jednoj ruci, dok je njegov kapacitet od 3 kg dovoljan za glavne kamere kao što su Soni A7S3 ili Canon R5 24-70 mm. sa F2.8 objektivom.

3. generacija RS stabilizacijskog algoritma
Zahvaljujući sledećoj generaciji RS stabilizacijskog algoritma, RS 3 pruža poboljšanu stabilnost u svim situacijama snimanja. Laboratorijski testovi pokazuju da RS 3 pruža 20% veću stabilnost od RSC 2, što olakšava rukovanje snimcima iz niskog ugla, trčanje ili prebacivanje između visokog i niskog položaja.

Izvan glatkoće
Ako vam je potreban još glatkiji rezultat, uključite režim SuperSmooth. RS 3 povećava obrtni moment motora kako bi dodatno poboljšao stabilizaciju, obezbeđujući stabilan snimak čak i u scenama koje se brzo kreću ili kada se koriste sočiva sa fokusom od 100 mm.

ID Oglasa: #161635157
Informacije


Moguce sklapanje konfiguracije po dogovoru ☆

☆ Proizvode ne držimo na stanju, roba se donosi po porudžbini ☆

Sve iz ponude je novo i neotpakovano, sa garancijom u trajanju od 6 do 60 meseci. Garancija dolazi u vidu serijskog broja-NE DOLAZI u vidu pisane forme☆

☆ ZBOG UČESTALIH PROMENA CENA KOD DOBAVLJAČA ISTE SU SKLONE IZMENAMA☆
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.