Dimitrije - 0654085087

Beograd | Zvezdara

Član od: 22.12.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Građevinarstvo > Alati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

covek stavio sliku jednog spanera a poslao drugi, ne praktikujem da dajem negativne ocene ali moram jer je spaner isti dan pukao. kvalitet nula. prodavac odbija da posalje drugi uz obrazlozenje da sam nestrucno koristio spaner, on kao prodavac objasnjava meni koji svaki dan radim stim da sam nestrucno koristio. i da batalimo sto je puko opet to nije alat koji je na slici tako da mora negativna nazalost
Čovek ne zna da koristi alat,priučeni majstor,kada je mogao čelik da slomi šta dalje reći,i čak laže da nije taj alat sa slike,i tražio drugi da mu pošaljem o mom trošku,jednom rečju čovek bez obraza i znanja u alate,a i ovaj kp daje raznim ljudima olako da se daju negativne ocene bez razloga.

Alati i oruđa > Pneumatski alat i kompresori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Kompresor odgovara opisu ali crevo i pištolj koje smo dogovorili da pošalje uz kompresor , kao da je pokupljeno na smeću
Pistolj ste dobili nov sa produžecima koji idu uz njega,crevo je takodje novo i to italijansko,kad ste mi rekli da crevo nije u redu izasao sam vam u susret i ponudio se da vam posaljem drugo crevo o mom trošku samo da ne bude da sam vas ne daj bože oštetio,a za ovo da je pokupljeno na smecu ostacu bez komentara.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.