slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Avenue Airbase-Shimano Tiagra 1X10-Ram 58- Alu, Točak 28

500 €Fiksno

Smederevska Palanka
Korišćeno
Dostupno odmah
1.057
13
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Saša Pantić online
Član od 03.02.2016.
Svi oglasi
Avenue Airbase , veoma kvalitetna bicikla atraktivne futuristicke geometrije renomiranog Danskog proizvodjaca u odlicnom stanju.
Na bicikli je potrebno zameniti vakumsku plocicu na desnoj rucici kocnice (prikazano na prilozenoj fotografiji- 14. po redu ) koja drzi pritisak ulja, tako da zadnja kocnica nije u u funkciji iz navedenog razloga, . . .
Sve osim navedene "falinke" je u odlicnom stanju,   bicikla je veoma malo vozena, gume su takodje odlicne, . . .
Bicikla u opremi Shimano Tiagra, 1X10 .
Ram je velicine 58 cm
Tockovi - 28
Materijal rama je aliminijum , ali specificno spojen bez prisustva varova tako da podseca na karbon , ovakav nacin spajanja ramova je karakteristika ove firme koja od pocetka pravi "futuristicke" geometrije ramova, . . .

Sve o ovom modelu, njegove karakteristike i cenu (cena ovoga  modela je od 1500 evra) mozete pogledati na zvanicnom sajtu Avenue Bike, . . .
Cena je fiksna, prodaja nije hitna niti je nuzna.
ID Oglasa: #152950340
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.