slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

TANNOY M20 series 90, Black color (rezervisano)

200 €Fiksno

Korišćeno
Beograd
10.473
50
pre 4 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Majstor
Član od 10.04.2009.
Svi oglasi

TANNOY M20 series 90, Black color

Tannoy je poznat po par modela velikih i skupih kutija koje su postale ponos Britanskog HiFi-a. Znali su da naprave veoma trazene kutije i u srednjoj klasi - onoj recimo do 1000 funti. Ali uvek su kuburili da naprave dobre kutije u onoj najmanjoj klasi od recimo 150-300funti gde su dominirali KEF i Mission. Kao dokaz tome recimo su i ove kutije sa oznakom M20 koje su se pojavile bas pocetkom ’90g. i kostale su svojevremeno 199funti. A to je vise para nego pocetni modeli KEF-a, Mission-a koji su kostali od 100funti pa navise. I jos jednu primedbu imam za Tanoy modele a to je da su njihove oznake bezveze i niko ne moze da uhvati red. Recimo ovaj model pripada takozvanoj seriji 90 a u toj seriji su bili modeli DC1000, DC2000, DC3000, E11, M15, M20, J30 i J95.

E neka mi neko sada kaze gde ovde ima neki red u ovim oznakama - potpuno ludilo? Sad malo vise o ovom modelu. Bas od 20cm i viokotonac sa metalnom kalotom. Dimenzije (WxHxD) mm 248x497x205 a na zadnjoj slici su teh. karakteristike. Cena je data srazmerno kvalitetu zvuka koji pruza i srazmerno tome sta koliko kosta kod nas na trzistu. Tehnicki su bez greske! Kabineti izuzetno ocuvani, nemaju ogrebotine ali logicno je da zvucnik star 25god nije bash kao iz radnje. Pozadi su Bi-wiring terminali tako da sve u svemu to i jeste bila kutija vise klase od one osnovne (100-130funti) a tako i svira. Prava stvar za nekog ko hoce da slusa muziku i sa analognih i digitalnih izvora zvuka.

Na visokotoncima se nalaze metalne male mrezice koje u stvari drzi magnet od visokotonca sto se vidi kako se lako skidaju ne nekim slikama.

Nemojte meshati ovu kutiju sa Tannoy M20Gold. . . to su slicni ali nisu isti zvucnici. . .

Evo linka za prospect iz tog vremena za ovu seriju: http: //www. hnny. nl/archief_tannoy/series_90/brochure-series90. pdf

 

Evo sta je receno o njima kao zakljucak u jednom testu:

> > To sum up, this is a well constructed loudspeaker which avoids any treble nasties, and therefore provides easy listening on voices and instrumental groups of all kinds. Stereo performance is good, so that width and naturalness were obvious plus features. The bass end lacked something in clarity and firmness, but at least enclosures of this size can be tried in various positions until results are judged to be optimum in the given room. The Tannoy name carries a certain promise of reliability with it and is in no way let down by the M20-even though I have to say that the £ 199 price tag does put it in direct competition with a fair number of other good-value-for-money British designs< <

 

Hvala na odvojenom vremenu sto ste posetili moj oglas

 

Ovde je oglasen jedan broj komponenti na principu usluznog oglasa. To znaci da ima vise vlasnika koji su oglasili po vise komada ali svi su dati ovde na jednom nalogu iz cisto tehnickih i finansijskih razloga jer jeftinije kosta kasnije obnova oglasa. U vezi stanja i teh. karakteristika ako treba dodatno pitanje kontaktirajte nas ovde i ja vam mogu sve dodatno objasniti a u vezi cene dobicete broj telefona od vlasnika pa eventualno pregovarajte.

Sve uredjaje (i zvucnike) ne saljem brzom postom jer ovi u kurirskim sluzbama mnogo tumbaju i bacaju pakete. Znaci samo licno preuzimanje ili slanje autobusom.

Mozete me kontaktirati ili ovde na KP ili telefonom samo radnim danom od 11 do 18h.    
Na klasicne SMS, Viber i What's up poruke uopste ne odgovaram jer nemam vreme za dopisivanje…

Vikendom ne radim. A to znaci da od petka od 18h sve do ponedeljka do 11h nisam u mogucnosti da vam se javim ni na telefon a ni da odgovorim na poruke preko KP.      

ID Oglasa: #45917824
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.