slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Linn INDEX, black color (rezervisano)

170 €Fiksno

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
6.383
49
pre 2 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Majstor
Član od 10.04.2009.
Svi oglasi

LINN INDEX

 je model Linn-ovih zvucnika koji su relativno cesto zastupljeni na ostrvu. Moje slusanje kaze da odaju utusak stvarno rafiniranog, bolje reci prefinjenog zvuka. Prijatno su me iznenadile kad sam ih zakacio na sistem. Nigde nije bilo iskricavih visokih a bas je nenapadan i dosta precizan za tu klasu zvucnika. Ja nisam neki ljubitelj ovih novih modela Linn-a (cenio sam Isobarike nekada davno) i zato ih u principu slabije donosim ali ovie kad sam cuo zakljucio sam das u interesantni i imajuci u vidu slavu firme uvek sam raspolozen za tu vrstu trgovine kod Engleza. Stvar je u tome sto i oni to znaju pa nece Linn niko da ti proda jeftino. Ovaj zvucnik radi stvarno solidno – za jednu kutiju koja nije podnostojeca ima sve sto treba da ima. Kao novi su kostali 219 funti a recimo Technics 1210Mk2 je kostao u to vreme 280 funti. Nije to bilo bash nesto jeftino. Ovde se sada nude po ceni od 170eur. Tehnicki rade perfektno - vizuelno su takodje odlicni ali ne i perfektni. Trudio sam se da na nekoliko fotografija pokazem stepen ocuvanosti. Na fotografijama se vidi stanje i da kazem da je ovo model MK1… znaci klasican Index, kasnije se pojavila verzija MK2 koja je bila Bi-Wire. Dimenzije su 42x28x20cm

Onaj ko kupi ove kutije provesce lepe trenutke susajuci pravi Audiofilski zvuk. Mene licno su izuzetno iznenadile iako nisam pobornik kutija koje stoje na stalcima. Od istog vlasnika kupio sam i stalke Partington - poznate Engleske firme u toj branshi koja nije nimalo jeftina. Ovi zvucnici na njima stoje savrseno – vidi se da je taj Englez bio pravi Audiofil i sve je to vrlo pazljivo uklopio. Oni se prodaju posebno i cena im je 80eur. Stalke sam posebno oglasio. Ali steta je da taj ko kupi ove kutije ne uzme i ove fantasticne stalke bas skrojene za njih.

A sad za one koji stalno pitaju za neke zamene odgovor je sledeci : ja se nikada ne menjam tako da zamene ne dolaze u obzir. . .

Ovde je oglasen jedan broj komponenti na principu usluznog oglasa. To znaci da ima vise vlasnika koji su oglasili po vise komada ali svi su dati ovde na jednom nalogu iz cisto tehnickih i finansijskih razloga jer jeftinije kosta kasnije obnova oglasa. U vezi stanja i teh. karakteristika ako treba dodatno pitanje kontaktirajte nas ovde i ja vam mogu sve dodatno objasniti a u vezi cene dobicete broj telefona od vlasnika pa eventualno pregovarajte.

Sve uredjaje (i zvucnike) ne saljem brzom postom jer ovi u kurirskim sluzbama mnogo tumbaju i bacaju pakete. Znaci samo licno preuzimanje ili slanje autobusom.

Mozete me kontaktirati ili ovde na KP ili telefonom samo radnim danom od 11 do 18h.    
Na klasicne SMS, Viber i What's up poruke uopste ne odgovaram jer nemam vreme za dopisivanje…

Vikendom ne radim. A to znaci da od petka od 18h sve do ponedeljka do 11h nisam u mogucnosti da vam se javim ni na telefon a ni da odgovorim na poruke preko KP.      

ID Oglasa: #93978734
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.