slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Denon PMA-1055R

250 €

Beograd | Savski venac
Korišćeno
Dostupno odmah
1.512
10
pre 12 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Krle
Član od 18.06.2010.

Sjajno audiofilsko pojacalo Denon PMA-1055R u super stanju, potpuno ispravno i bez skrivenih mana, ocuvano je odlicno, daljinac. Dva trafoa, najveci Sanken izlazni tranzistori, snaga 2x65W/sin na 8 oma. . . brutalno kvaliutetan zvuk.

Denon PMA1055R ima delikatne muzičke detalje i čvrstu snagu, osnovne komponente za audio i druge izvore zvuka nove generacije. PMA-1055R je integrisano pojačalo posebno dizajnirano za reprodukciju Audio i SACD izvora poslednje generacije sa širokim rasponom i visokim frekvencijama koje im daju njihov zapanjujuće lep zvuk. Budući da ovi izvori zahtijevaju frekvencijski odziv do 100 kHz, sklop pojačala snage i kontrole jačine zvuka i tona su potpuno izmenjeni. Da bi se efikasno ukrotila veća buka na ovom nivou, dvostruki transformatori postavljeni su paralelno na veliku bazu, a diode s Schottky barijerom, poznate po svom brzom radu i niskom šumu, korištene su u krugu ispravljača. . Strujni krug velike brzine i velike struje PMA-1055R osigurava stabilno napajanje strujom, a njegovo jednostruko push-pull kolo HC isporučuje moćan zvuk uz očuvanje prekrasnih detalja muzike. Elegantni PMA-1055R je svestrano integrisano pojačalo, idealno za današnje rastuće zahteve sve veceg broja audiofila


Moguca svakakva provera i proba



HC (High Current) -Single push-pull circuit
LC (Leakage Canceling) double transformers
High-speed rectifier circuit
Broadband inputs (100 kHz), signal processing and final amplifier section
Supports the next generation of high-resolution sound formats
Independent power transformer for the microprocessor and microprocessor stop mode
Record Selector
Preamp outputs for future system expansion
Phono Equalizer (MM)
Powerful dynamic power supply
Discretely constructed power amplifier
6 audio inputs
2 tape outputs
Pre-output
Record Selector
Source Direct circuit
EQ
Micro-processor auto-stop
Power Rating: 2x65W/sin at 8 ohms
Signal / noise ratio: 107 dB
Dimensions: 434 x 144 x 347 mm
Weight: 9.9 kg

ID Oglasa: #158767139
Informacije

U slucaju slanja ne snosim nikakvu odgovornost za poslate pakete zbog bahatog ponasanja kurirskih sluzbi , samim porucivanjem smatram da se slazete sa navedenim bez prava na reklamaciju.

 

Molim vas bez suvisnog i jedinog pitanja koja je zadnja cena ako vam vec ne odgovara navedena cena ponudite vasu pa ako mi odgovara odgovoricu vam.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.