slika
slika
1 od 2

Colossus Multipraktik

4.200 dinFiksno

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
9
0
pre 12 dana
Snežana Dragićević
Član od 27.07.2013.

Colossus Multipraktik sokovnik (četiri funkcije u jednom aparatu) CSS-5425b poseduje 4 funkcije: sokovnik, blender, mlin i drobilicu. Poseduje snagu od 550 W. Sokovnik služi za ceđenje voća/povrća i dobija se bistri sok ili gusti, u zavisnosti od voća (odvaja koru, pulpu). Ukoliko želite blaži sok, trebate da dodate vodu.

 

Blender služi za miksovanje voća, kuvanog povrća, pravljenje milkšejkova, frapea, itd. U ovoj posudi se ceo sadržaj miksuje i dobija se kaša. Ukoliko se postavi cediljka u blender, odvaja se bistri deo od gustog dela. Predstavlja izuzetan kvalitet u odnosu na cenu za koju se prodaje.

 

Karakteristike:

Brend: Colossus

Oznaka modela: CSS-5425b

4 u 1 funkcija

Sokovnik

Blender

Mlin

Drobilica

Snaga: 550 W

 

Multipraktik upakovan u originalnu kutiju, nekorišćeno. Prodaje se iz razloga što stoji i ne koristi se.

 

Sve je kao na fotografijama. (Postavljene originalne fotografije).

 

Cena je fiksna, zamene me ne interesuju.  

 

KONTAKT ISKLJUČIVO PREKO PORUKA NA KUPUJEM PRODAJEM.             

 

Za sve gradove u Srbiji dostavu radim post express-om, kupac snosi troškove poštarine. (Roba se šalje savršeno ispravna, za eventualna oštećenja prilikom transporta do kupca, a od strane dostavljača, ne snosim odgovornost, i ne priznajem ih, roba se fotografiše pre pakovanja za isporuku).

 

Mogućnost ličnog preuzimanja u Beogradu.

 

Hvala na razumevanju i uživajte u kupovini

ID Oglasa: #165987386
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.